Narrowcasting voor bedrijven en instellingen

Narrowcasting staat ook bekend onder de naam digital signage en je komt er meer mee in contact dan je zo zou denken. Je ziet deze dynamische manier van communiceren steeds meer voorkomen en ook op meer plaatsen dan je wellicht denkt.

Mogelijk op alle beeldschermen

Narrowcasting kan zowel binnen als buiten toegepast worden en het is bedoeld als communicatiemiddel. Er wordt altijd gebruik gemaakt van een beeldscherm, of dit nu een groot of klein is. Als je ervoor kiest gebruik te maken van een klein beeldscherm zoals een tablet bereik je in het huidige digitale tijdperk ook steeds meer mensen.

Narrowcasting voor bedrijven

Narrowcasting is een communicatiemedium waarbij gebruik gemaakt wordt van videobeelden, afbeeldingen en teksten en waaraan ook muziek toegevoegd kan worden. Deze beelden kunnen op hun beurt ook weer afgewisseld worden met live beelden van bijvoorbeeld het nieuws of het weer. Als je narrowcasting op de juiste manier toepast communiceer je als winkelier goed met je potentiele klanten. Een beeldscherm plaatsen in je etalage kan ertoe leiden dat je de aandacht van klanten trekt en ze op die manier overhaalt naar binnen te komen.

Ga naar een specialist in narrowcasting

Narrowcasting laat je het beste regelen door een specialist. Zij kunnen het precies voor je maken zoals jij het wilt en helemaal afstemmen op jouw bedrijf en wensen. Zo kunnen ze geschikte muziek kiezen, de juiste beelden laten zien en er ook voor zorgen dat alles goed werkt zodat jij nergens geen omkijken naar hebt en je de klanten kunt laten zien wat jij belangrijk vindt. Kijk eens bij QYN om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ze kunnen de narrowcasting volledig voor je op poten zetten en uitvoeren zodat jij er prima mee vooruit kunt.