Laat je website ontwerpen

Iedereen die weleens op het internet gaat kent deze situatie. Je hebt je zoekterm ingetypt en uit de resultaten die je krijgt lijkt een perfecte match te zitten. Je klikt hierop en de website blijkt erg tegen te vallen en kan je niet boeien. Je gaat dan al gauw terug naar je zoekresultaten en naar de volgende op de lijst. Maar had deze website echt de informatie niet die je zocht, of was het een slecht ontwerp? Hier vind je een aantal voordelen van het laten ontwerpen van je website.

8 seconden

Als je bezoekers van je website binnen 8 seconden niet kunt boeien, verlaten ze je en gaan ze de volgende naar de volgende optie: jouw concurrentie. Een internetbureau zoals buro-3.nl kan je helpen met het ontwerpen van een website die wel boeit. Ze hebben hier ervaring mee, ze hebben zelf immers meerdere websites ontworpen en kennen de laatste foefjes en ontwikkelingen waarmee je klanten kunt aantrekken en behouden.

Altijd en overal bereikbaar

Een internetbureau zal je website ook zo kunnen bouwen dat het responsive is. Dit betekent dat mensen het kunnen bezoeken en er goed door kunnen navigeren vanaf elk apparaat dat internet kan ontvangen. Zelfs met de kleinste schermpjes van mobiele telefoons en door middel van touch screens kan een responsive website perfect werken. Hiermee bereik je dus een aanzienlijk groter publiek.

Goed vindbaar

Daarnaast moet je natuurlijk ook goed vindbaar zijn. Je kunt een schitterende website hebben ontworpen, maar als deze niet naar voren komt in de zoekresultaten heb je hier nog niets aan. Daarom kan een internetbureau ervoor zorgen dat je website is ontworpen en wordt onderhouden volgens de laatste Search Engine Oprimization principes. Daarmee zal hij op de eerste pagina van zoekresultaten naar voren komen, waardoor je aanzienlijk zichtbaarder bent voor een groter publiek. Wees boeiend, wees bereikbaar en wees zichtbaar; door een internetbureau in te schakelen zal je niet worden teleurgesteld.